Meubilair op maat voor elke interieurstijl

De werkplaats van Meubelmakerij Perplex vindt u aan de Burg van Royenstraat Oost 91 in Hoogezand. Dit is de plek waar al uw meubelideeën naar passende ontwerpen worden vertaald. Ik lever interieurbouw en meubels op maat naar uw wensen.

Neem contact op

Uw tafel of badkamermeubel op maat gemaakt

Meubelmakerij Perplex is een toegankelijk eenmansbedrijf gevestigd in Hoogezand, waar u uw nieuwe salontafel, keukenkastjes of badkamermeubel op maat laat maken. Ik maak meubels voor in de:

Daarnaast verzorg ik kleine bouwwerkzaamheden in uw interieur, zoals het plaatsen van een scheidingswand. Dit doe ik met Metalstud en gipsplaten. De badkamerwanden kunnen daarna bedekt worden met hoogglans volkernplaten (Trespa). Dit kan in plaats van of in combinatie met tegels. Daarnaast werk ik ook samen met Architectenbureaus. Hiernaast ziet u een van onze projecten bij Huize Tavenier in Groningen.

Neem contact op

Interieurbouw op maat in de woonkamer

De meeste kasten die u in de winkel koopt zijn rechttoe rechtaan. Zoekt u iets bijzonders? Laat dan een wandkast op maat maken. Uw wensen komen samen in een bijzonder ontwerp van Meubelmakerij Perplex.

opbergmogelijkheden

Opdeling van een woonkamer met aan weerszijden opbergmogelijkheden. De kast is gemaakt van kersenhout.

wandkast

Wandkast met bovenkasten van massief eiken, met 7 kleppen en 4 deuren voorzien van een druksluiting.

kast

Kast gemaakt van witte platen. Afgewerkt met deuren en kleppen van restmateriaal.

Meubilair op maat voor kantoor of praktijk

Een handige kast voor elektronische apparatuur of een balie met veel opbergruimte - Meubelmakerij Perplex maakt het voor u op maat. Voor verschillende bedrijven, waaronder de Expertwinkel in Hoogezand, heb ik de inrichting gerealiseerd. Ook toe aan een nieuw interieur? Neem contact op. Al het onderstaande meubulair is ontworpen door Architectenbureau Veldhoen/Plugge.

keukenblok

Keukenblokken van een tandartspraktijk.

werkkamer

Bureau-opstelling in een werkkamer. Blad is van diverse soorten hout, afgewerkt met blanke lak (Huize Tavenier in Groningen).

balie

Balie van een huisartsenpraktijk.

Interieurbouw voor keuken en bijkeuken

Wilt u geen hele nieuwe keuken, maar wel een nieuwe look? Uw keuken krijgt al een hele andere uitstraling als u de kastfrontjes of het aanrechtblad vervangt. Meubelmakerij Perplex in Hoogezand ontwerpt, bouwt, renoveert en repareert keukens.

ombouw keuken

Hier heb ik alleen de ombouw gemaakt rond de hoge kasten van een bestaande keuken

Front massief eiken

Hier ziet u een zelf ontworpen en gemaakte keuken. De fronten zijn massief eiken en het blad is van Belgisch hardsteen.

Belgisch hardsteen

Hier ziet u nog een zelf ontworpen en gemaakte keuken. Hier met focus op het blad van gepolijst Belgisch hardsteen.

Op maat gemaakte slaapkamerkasten

Slaapkamerkasten moeten veel opbergruimte hebben en handige ophangsystemen. Zoekt u zich vaak wezenloos naar uw schoenen? Speciaal voor het opbergen van schoenen heeft Perplex unieke schoenenlades ontwikkeld.

slaapkamerkast

Moderne slaapkamerkast. Voorzien van handige laden en deuren

dakkast

Schuine dakkast met vier 4 schuifdeuren.

schoenenlade

Kast onder een trapgat met schoenenlade.

Televisie- en stereomeubels voor uw interieurstijl

Een perfect passend televisie- of stereomeubel is echt zoiets waar u eindeloos naar op zoek kunt zijn. Vaak past uw apparatuur net niet, of past het gewoon niet bij de interieurstijl van uw kamer. Meubelmakerij Perplex maakt meubels met inschuiffronten precies op maat.

stereomeubel

Stereomeubel gemaakt van kersenhout.

stereomeubel MDF

Stereomeubel gemaakt van MDF in kleur gespoten.

Architectenbureau voor uw stereomeubel

Stereomeubel ontworpen door architectenbureau Veldhoen-Plugge.

Meubelbouw voor de badkamer

De juiste meubelen geven uw badkamer een wellnessuitstraling. Een heerlijke plek waar u tot rust kunt komen. Met een mooi badkamermeubel op maat en waar nodig een tussenwand, ziet uw badkamer er geweldig uit.

meubelbouw badkamer

Wanden gemaakt van hoogglans volkernplaten (Trespa) in combinatie met tegels.

wasmand met laden

Wasmand met laden.

badkamer fronten

Fronten gemaakt van gespoten MDF.

Tafels en bureaus naar uw wensen

U kunt voor tafels en bureaus naar een standaard woonwinkel, maar daar zult u zeker niet vinden wat u écht zoekt. Een bijzondere tafel, een echte eyecatcher in de woonkamer, laat u maken door Meubelmakerij Perplex!

Heeft u een stoel die zijn beste tijd heeft gehad? Een tweede leven is nog mogelijk na een reparatie in mijn werkplaats in Hoogezand.

salontafel

Lage salontafel van massief esdoorn.

bureaublad

Bureaublad. Hoogglans gespoten.

massieve tafel

Tafel van massief kersenhout. Klassiek model in een moderne stijl

Wilt u meer foto's zien van woon-, slaap- of badkamermeubelen om ideeën op te doen? Op verzoek stuur ik diverse foto's. Of heeft u al een idee voor een meubelstuk? Neem snel contact op met Meubelmakerij Perplex in Hoogezandom de vele mogelijkheden voor interieurbouw op maat te bespreken.